Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

2. & 3. maj 2009 - Udstilling i Aalborg
Samojed dommer: Anita Whitmarsh, SE
Engelsk Buldogg dommer: Gøran Bodegaard – S

Denne udstilling havde jeg glæder mig HELT vildt til.
Ikke nok med det var ”hjemmebane”, men der plejer også at komme en hel masse ”gamle” samojedejere og denne gang slog det heller ikke fejl – skøn fornemmelse – og dejligt at se jer igen :o)
Glæden ved denne udstilling var også, at det kunne lade sig gøre, at jeg kunne følge en hel del af vores elever fra ringtræning i Støvring og sikke fine resultater der kom i ”hus” for de fleste og ”erfaring” til andre.
Det giver mig SÅ stor en glæde ved at møde alle de elever som jeg holder meget af og elsker at undervise – det er livskvalitet for mig. Vi glæder os sammen og er triste sammen og det er sammenhold af HØJ karat.

Lørdag var samojederne på og dagen startede med at jeg hentede Charlotte med ”pomserne” og alt hendes habengut og ”Trolleyen” kunne være i bilen uden at skulle skilles ad :o)
Selvom det ”kun” var en meget kort tur fra Charlotte til Gigantium, så kan vi nå at snakke en del og grine en masse – det er dælme hyggeligt at have hende med :o)
Så skiltes vore veje og vi fandt hver vores ring.
Annette og Erik med Victoria, Jens Egon og Margit (lige landet i lufthavnen) med Aslan og Pia med Coco og så var vi samlet.
Marianne Kjær havde ikke tilmeldt Vanilla, da hun jo er drægtig og skal føde sidst i maj, men Marianne og Simon kom og kiggede for de skulle ind og se håndbold lige ved siden af.
Først var det Aslan´s tur og jeg må indrømme at jeg var noget nervøs, for jeg synes han er en skøn hanhund og jeg ville SÅ gerne gøre ejerne og ikke mindst Annette og Erik stolte.
Så det gjorde vi så :o)
Aslan vandt juniorklassen og kvalificerede sig til Cruft 2010 og blev 3. Bedste han i køn.


Aslan og jeg i ringen.


Forrest Aslan's far Zicco - bagerst Aslan og jeg


Jeg havde også lovet Annette og Erik at udstille Victoria og det er jo Aslan´s mor og det gik også meget godt :o)
Victoria vandt åbenklasse og blev 3. Bedst tæve i køn med res. Cacib og jeg kan love jer alle for, at Annette og Erik var/er stolte og det under jeg dem rigtig meget.


Victoria og jeg i ringen


Så var der tid til hygge og lidt at spise.
Pia og jeg fik os placeret godt ved Store Ring og tog det hele med. Jeg er bare SÅ ærgerlig over, at der mangler noget ved Store Ring. Stemningen er ikke så god og tilskuerne er for få.
Jeg ville ønske jeg havde ”de vise sten” og kunne komme med nogle forslag til DKK, så vi kunne få publikum til at blive og følge med hele dagen, men det har jeg bare ikke. Måske sidder der nogen ude i landet og brænder inde med forslag, så kom ud med dem :o)

Søndag havde jeg lovet Lillian at udstille hendes bulldog Olsen og det var en udfordring som jeg havde glædet mig til.
Jeg anede INTET om det at udstille en bulldog, men fik nogle fif af en elev fra ringtræning og det var dejligt.
Så Olsen og jeg gik fornøjet i ringen og til jer der IKKE kender Olsen, så er han en oplevelse og SÅ sjov og skøn en hund. Lillian og Olsen går til ringtræning hos os i Støvring og Olsen ved godt hvor ”godiiiiv” er i lokalet og han helmer IKKE før jeg har hilst på ham :o)


Olsen og jeg i ringen


Olsen fik en VG og blev 5. I åbenklasse og det var vi alle meget stolte af og jeg gør det da gerne igen :o)

Tak for buketten Lillian og Nana og den holdt i 14 dage :o)